Må vi invitere os selv?

Er kvalitetssikret dokumentation af f.eks. borearbejde, prøvehåndtering, filtersætning og udbygning interessant for jer/jeres kunder eller leverandører (nu eller i fremtiden)? Hvis ja, må det så gerne være nemmest/hurtigst muligt at udarbejde ovenikøbet? Så kunne det være, at I vil invitere os til at deltage i en af jeres dagligdage?

(Vi sørger for en god kop kaffe).

Vores platform hedder Mimo.link (det er en planlægnings- og dokumentationsplatform) – og de mange gode og positive tilbagemeldinger vi får, skyldes bl.a. at vi tilbringer mest muligt af vores arbejdstid i direkte dialog med brugerne (= eksperterne). Evt. hemmeligheder I har, kommer ikke videre, men generel bred brancheviden gør os i stand til at gøre platformen bedre og bedre – for flere og flere.

Mimo.link kan desuden (efter opsætning) hente stamdata fra / udstille feltdata til bl.a. GeoGIS såvel som analyserekvisitioner til laboratorier.

Hvis det lyder interessant, så deler vi gerne af vores erfaringer med at indsamle feltdata i struktureret form – og hvordan selvsamme data kan deles med andre systemer og løsninger efterfølgende. Det kunne være på jeres kontor, i felten eller i værkstedet (eller en kombination) – det bestemmer I.

Når dagen er omme, så ved vi endnu mere om branchens dagligdag – og I ved mere om mulighederne med Mimo.link (det er naturligvis uden beregning og forpligtelser).

Ring gerne på tlf. 78707015 for at aftale en dag hos jer.

 

Med venlig hilsen – og rigtig go’ arbejdslyst

Mundu

 

Thomas Bach